search icon

Звездите

Теодора: Приятелки ме питат дали се омъжвам

Носи ли черна рокля на голо и какъв е нейният номер? Разберете лично от поп фолк певицата Теодора...

Носи ли черна рокля на голо и какъв е нейният номер? Разберете лично от поп фолк певицата Теодора в едно наистина вълнуващо интервю...

- Какво ново около теб?

- Излезе петият ми самостоятелен албум. Вчера почерпих колегите. Пожелавам си да ми върви, да ми носи успехи и дай Боже да има хитове. Изключително съм щастлива, че обложката отново е такава каквато искам. Обсъдихме идеята с продуцента ми Ненчо Касъмов и смятам, че е нещо интересно. В албума имам 3 авторски песни. Подготвяме гостите за промоцията. Тя ще е на 29-ти ноември в хотел "Принцес". Тече трескава подготовка. Надявам се всичко да е ОК. Шият се тоалетите за мен и двата балета, с които ще се появя на сцената. Ще изпълня и дуетите си с Тони Стоаро, Йоргос и DJ Джери. Афтър партиото също ще бъде водено от Джери.

- Писаха, че между теб и DJ Джери е имало нещо повече от приятелство...

- Няма такова нещо. Когато човек направи дует с някого, веднага го свързват с него. Много добри приятели сме. Отношенията ни са чисто колегиални.

- Лесно ли ти беше да изпълняваш еротичните сцени в клипа на "Моят номер"?

- Според мен няма нещо кой знае колко еротично. Просто текстът позволява по-разчупено поведение. Няма голота. Имала съм доста по-еротични клипове.

- На кои мъже си даваш номера?

- Отдавана съм спряла да си давам телефона, ако не е нещо служебно. Обожатели, почитатели - съжалявам, заета съм.

- А носиш ли черна рокля на голо?

- Не. Нося я с бельо...

- Писаха, че песента "Моят номер" е щяла да бъде откупена и от Галена, но ти си платила повече... Вярно ли е и има ли вражда между вас?

- Няма такова нещо! Някои хора се опитват да създават изкуствени скандали. С Галена сме в много добри отношения. Даже се засичаме по участия и промоции на наши колеги. Възможно е и тя да е искала да купи песента. Композиторът Фивос обаче има договор за 10 години с нашата компания и хубавото в случая е, че за нас не беше никак трудно да вземем правата за парчето.

- Как реагираш на жълтините по твой адрес?

- Преди много им се връзвах и реагирах по-тежко. Все пак съм била по-малка. Сега си мисля, че и те са добра реклама. Нека пишат...

- Би ли направила втори дует с Алисия?

- Разбира се, стига продуцентите ни Ненчо и Виктор да са съгласни. Алисия ще присъства на промоцията ми. Ще поканя лично и нея и останалите ми колеги, защото това е признак на уважение. Русата и черната са доста добра комбинация. С Алисия си пием кафенце, разбира ме се. Аз съм ЗА такъв дует.

- Би ли искала да излезеш извън границите на България? Например да градиш кариера и в Гърция...

- Гърция ми е една от любимите страни. Посещавам това място с голямо удоволствие. Радвам се на тяхната култура, на музиката и на големите им оркестри. Искам и в България нещата да се случват по същия начин. В Гърция си ценят гръцките певци, защото там се пее само на гръцки.

- Мислиш ли за сватба и за дете?

- Вчера една приятелка ми се обади и ме попита - "Теди, на 29-ти разбрах, че каниш много гости, какво става да не се омъжваш?" А аз и казах, че все още няма да има сватба, а ще правя промоция. Нека мине промоцията - сватбата е лесна работа. А детето е Божа работа. Хубаво е, че съм се изградила като изпълнител и смятам, че мога да си позволя и сватба и дете. Според мен няма да ми се отрази на кариерата.

- Какви са твоите мечти и амбиции?

- Имам толкова много мечти... Може би много малко хора имат такива мечти. Аз си поставям много високи цели. Искам повече и повече. Не се задоволявам с малкото. Докато нещо не се случи, не се отказвам. Бих обърнала земята. Просто си гоня целите, въпреки че при мен всичко става с много труд и упоритост. Ако човек иска нещо, то ще се случи. Не трябва да е мързелив. Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му - клише, но истина.

Свързани новини