search icon

Top stories

Роби Уилямс облече любимия си пуловер 3 пъти за четири дни! А дали има време да го изпере?

Явно се е привързал силно към раздърпаната со дреха

Всепризната истина е, че намериш ли дреха, която е по-добра от всичко, с което разполагаш в гардероба си, я носиш до край, пише "Дейли мейл".

Но Роби Уилямс явно е приел това буквално през последната седмица, когато бе забелязан да носи любимия си раиран черно-бял пуловер три пъти само за четири дни.

Явно 36-годишната звезда се е привързала силно към дрехата си, която сякаш изглежда напълно завършена с модните си кръпки и дупки.

След като за първи път се появи с пуловера, когато пристигна в студиото на BBC преди началото на благотворителния концерт “Деца в нужда”, Роби отново облече дрехата, когато излезе да се забавлява с останалите членове на Take That в лондонския Mandarin Oriental Hotel.

Но явно Роби е почувствал, че не е употребил пуловера достатъчно и затова реши да го поноси още веднъж, за да отиде до рано сутринта до BBC Maida Vale Studios.

Съчетал пуловера с дънки, бейзболна шапка, тъмни очила и маратонки, Роби сякаш се опитваше да се върне в младостта си и да преоткрие тийнейджъра в себе си чрез облеклото.



*Фаворит: Роби Уилямс за първи път облече пуловера си преди благотворителния концерт “Деца в нужда”; след това отново носеше дрехата, докато се забавляваше с останалите членове на Take That и накрая пристигна рано сутрин в студиото на BBC Maida Vale отново със същия пуловер

Певецът се радва на невероятен успех, след като се завърна в Take That и помогна на групата да отбележи най-бързо продавания си албум от 13 години насам "The Flood".

Групата изпълни старата си песен "Pray" заедно с Роби в студиото Live Lounge на ВВС Radio One.

След това изпяха и новия си сингъл The Flood в Live Lounge в сутрешното шоу на Фърн Котън преди изпълнението на стария хит на Take That “Pray”.

След това Роби разкри, че именно той избрал парчето и искал да го изпеят, тъй като си спомнял целия текст.

Роби допълни: “По време на репетиция миналата седмица повтаряхме песента The Flood десетки пъти, защото всеки куплет е някак си различен, искам да кажа, че текстът се променя във всеки куплет. Така че за мен беше просто невъзможно да я изпея, защото по принцип не помня добре текстове. След това изпълнихме SOS, която е една от енергичните песни в албума, а после изпяхме и Never Forget, в която има към пет “ду-ду-ду-та” в първия куплет, а после три във втория и е малко объркано. Но когато стигнахме до Pray, си казах: “Та аз знам всяка дума от текста!”



*Това е друго нещо! Роби смени пуловера си с много по-елегантно облекло по време на изпълнението си с Take That на концерта на “Деца в нужда”

Вижте видео:

Take That - “Pray”, изпълнение в студиото Live Lounge на ВВС Radio One

Take That - “The Flood”, изпълнение в студиото Live Lounge на ВВС Radio One

Свързани новини