search icon

Звездите

Алисия: Не мога да мразя Валери

Алисия призна: "Това е най-трудната година в живота ми, но съм достатъчно силна да продължа гордо напред, за да намеря отново щастието си"

Алисия категорично опроверга слуха, че ще сменя името на сина си, за да отмъсти на Валери Божинов-старши.

Алисия призна: „Това е най-трудната година в живота ми, но съм достатъчно силна да продължа гордо напред, за да намеря отново щастието си… Казват, че колкото повече обичаш някого, толкова по-силно го намразваш после. Аз не мога да мразя Валери. Изборът беше негов и той реши да не е с мен. Не знам дали осъзнава, че е невъзможно да сме разделени, защото синът ни винаги ще е връзката между нас“, убедена е изпълнителката на „Чао, еди-кой си”, пише vip-bg.info.

Въпреки многото спекулации и слуховете за нови партньори, Алисия твърдо отрича клюкарските твърдения. „Нямам нов мъж до себе си. Знам, че ме свързват с най-различни, но са далеч от истината. Никога не бих отмъстила на Валери, тръгвайки с човек, към когото не изпитвам чувства. Това просто не е в природата ми”, категорична е певицата. Слуховете, че певицата има връзка с Ники Михайлов, опровергаха и футболистът и приятелката му Алекс Арабаджиева в сп. Стори.