search icon

Любопитно

“Планета” празнува в Англия с Галена

Този уикенд Галена ще зарадва с песните си многобройната българска общност във Великобритания

Този уикенд Галена ще зарадва с песните си многобройната българска общност във Великобритания.

На 20 ноември тя ще гостува в английската столица по покана на вестника на българите по света – “Будилникъ” и ще изнесе концерт в един от лъскавите нощни клубове в лондонското Сити – “Адженда”.

С концерта на Галена се отбелязват 8 години от съвместното сътрудничество на телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер” с в. “Будилникъ”. На 17 ноември 2002 г. Камелия бе първата, която изнесе концерт в Лондон и успя да предизвика истински бум сред сънародниците ни на Острова. За 8 години в Лондон са изнасяли концерти почти всички актуални изпълнители на “Пайнер”. Галена е изключително актуална в момента, а песните й са едни от най-желаните хитове на годината.

Точно затова тя бе избрана от сънародниците ни в Англия да им гостува и със своя концерт в Лондон заедно да отбележат и 9-ия рожден ден на телевизия “Планета”. За годишнината на музикалната медия Галена е подготвила специална програма, в която е включила както най-големите си хитове през годините, така и най-новите си песни.

Певицата ще използва престоя си в Лондон и да обогати гардероба си с актуални тоалети. Не е изключено точно с тоалет от Лондон Галена да се появи и на сцената в зала “Фестивална”, на 1 декември, когато заедно със звездите на “Пайнер” ще зарадва меломаните с концерта “9 години Планета ТВ”.

Източник: planeta.tv

Свързани новини