search icon

Звездите

Натали Портман пише еротична комедия

Натали Портман е решила и да пропише филмови сценарии. Тя ще направи това за лентата „BYO"

Натали Портман е решила и да пропише филмови сценарии. Тя ще направи това за лентата „BYO" - вулгарна секс комедия, която тя създава с помощта на приятелката си от колежа Лора Моузес.

Историята е определяна като женски вариант на комедията „Суперяки" и ще се съсредоточи около несполучливите любовни приключения на две дами (едната, от които ще е най-вероятно самата Портман). Те са се посветили на мисията да убедят всяка жена, която срещнат, че има мъж, който е точно за нея и тя трябва да го открие (BYO = Bring Your Own).

За другата главна роля се спряга името на Ан Хатауей, но проектът е в твърде ранна фаза и все още не е намерено студио, което да се заеме със сътворяването му.

Възпитаничката на Харвард е една от най-актуалните актриси в Холивуд и в това няма никаква новина. Факт е обаче, че крехката 29-годишна американка, родена в Йерусалим, е едно от явленията в Меката на киното.

Един бърз преглед на предстоящите да излязат в най-близко бъдеще заглавия с нейно участие може да ни убеди какъв актьорски хамелеон е Портман. От мрачния и обсебващ „Black Swan" през двете комедии, в които ще участва - „Your Highness" и „No Strings Attached", до бозавата история за супергерои „Thor" и евентуалните й бъдещи проекти „The Dark Knight Rises" и „The Great Gatsby", тя не спира да експериментира с таланта си.

Свързани новини