search icon

Съдби

Емануела: Алисия е отговорна майка

Емануела пое отговорност за скандала през 2009 г., като заяви, че е нападнала Алисия без причина

„В момента двете наистина сме си много близки“, сподели Емануела пред bliasak.bg.

„Заровихме томахавката от преди една година.“ Брюнетката дори пое отговорност за скандала през 2009 г., като заяви, че е нападнала Алисия без причина. По време на инцидента певиците едва не се сбиха в столично заведение.

„Просто тя ми беше попаднала пред лицето. Сега обаче сме си близки и много хубаво си изкарахме на третия ден, в който празнувах рождения си ден“, обясни още Емануела.

Брюнетката разказа, че купонът е започнал още от участието й в клуб в Пловдив, което беше в неделя, по повод рождения ден на „Фен ТВ“. На другия ден била на вечеря с Денис, семейството му и колеги в ресторант, а на третия – в "Night Flight". „Настоявах да отидем там заради Преслава, много си я обичам, тя е велика“, обясни още Емануела.

„Много трудно я навихме да дойде на купона, защото тя е много отговорна към детето си. Тя не остана до много късно, защото на другия ден трябваше да води сина си на градина“, каза Емануела за Алисия. „На купона даже й обещах да й намеря мъж. Естествено, това беше изцяло в кръга на шегата.“

 

Свързани новини