search icon

Съдби

Деси Банова: Станала съм суеверна

Деси разкри за първи път подробности за очакваното си бебе в предаването на Гала “На Кафе”

Деси Банова разкри за първи път подробности за очакваното си бебе в предаването на Гала “На Кафе”.

“Суеверна съм станала и не искам да говоря, преди да родя, но исках първо в моята Нова тв да обявя бременността си. Вече навлизам в 6-ия месец, но почти не ми личи. Така ще остана по-дълго на екран. Иначе с бебчето всичко е наред. С Иво (дългогодишния й приятел Ивайло Граховски) ходихме на видеозон”, засия Деси Банова, пише trud.bg..

От лоялност към Нова тв тя издаде само, че чака момиченце, но за името ще умуват до последно.

Деси се запознала с бащата на детето си в сградата на Нова ТВ, а проводник на връзката им станала служителка от медията, която се оказала истинска сватовница, пише ekrana.info. Още повече, че бъдещият любим на Деси – Ивайло Граховски, бил само за две седмици в Нова ТВ в качеството си на одитор.

*Ивайло Граховски

Самата Деси, съвсем случайно разбрала, че е бременна. Бащата бил шокиран, объркан и уплашен, но след това бил изключително щастлив и спокоен. „Имаше периоди, в които мислех, че няма да сме заедно, защото все още си нагаждахме характерите”, признава Деси за мъжа на живота си.

„Най-романтичният ни момент беше първата ни екскурзия – в Италия, в Тоскана, в едно невероятно селце близо до Флоренция”, разказва Ивайло.

„Аз бях много консервативна – преди да се случи това с бебчето, исках първо сватба, после – дете. Ние дори нямахме време за реакция… Иска ми се да бъда булка, но по-важното е всичко с бременността да е наред…”, откровена е Деси.

Тя е готова да радва зрителите на Нова ТВ до края на бременността, тъй като физически се чувства прекрасно.

*Деси и Гала

Свързани новини