search icon

Любопитно

Hовият "Мечо Пух"

"Мечо Пух" ще се върне такъв, какъвто го помним от догодина. Анимационно студио "Уолт Дисни" подготвя пълнометражен анимационен филм за симпатичното мече

"Мечо Пух" ще се върне такъв, какъвто го помним от догодина. Анимационно студио "Уолт Дисни" подготвя пълнометражен анимационен филм за симпатичното мече и приятелите му, като в него ще заложи на старите техники и традициите, съобщи Асошиейтед прес.

Новият "Мечо Пух" ще излезе на 15 юли 2011 г. Той ще прилича много на класическите късометражни филми от 60-те и 70-те години на миналия век.

"Искахме да създадем филм за големия екран, който да е с чара и остроумието на оригиналните късометражни филми - каза продуцентът Питър дел Вечо. - Това, което първоначално ни привличаше към тези филми, беше, че героите са като плюшени играчки, които оживяват в детското въображение. Искаме да запалим отново това въображение".

"Мечо Пух" ще е по пет истории от книгите на А.А. Милн. В него любимите герои ще търсят нова опашка на Йори, както и загадъчно същество.

Пух и компания ще се откажат от по-новите компютърно генерирани техники в полза на старомодния стил за илюстриране, който слага глупавото мече и останалите животни сред страниците на книга с приказки. Гласът на разказвача ще е на Джон Клийз, а Пух и Тигърът ще бъдат озвучени от Джим Къмингс.

Макар и новият филм за Мечо Пух да не е компютърно генериран, той няма да е просто въстановка на стари проекти. Действието в него ще се развива по-бързо, хуморът ще съответства на съвремието, ще има и пет нови песни.