search icon

Любопитно

Спайската Ема Бънтън е бременна с второ дете

Миналата година, тя сподели, че иска да прекара няколко години с Бю преди да има друго дете

Ема Бънтън обяви, че е бременна с второ дете. Бившата спайска, която в момента е на 34-години и 31-годишният й приятел Джейд Джоунс очакват още едно бебче следващата пролет, пише "Дейли Мейл". Те вече имат един син - 3-годишния Бю.

Ема обяви бременността си в страницата си в Twitter:

„Семейството ни се разраства, СТРАШНО сме развълнувани да ви споделим, че очакваме второ дете и че мечтата на Бю да има братче или сестриче, скоро ще се осъществи.”



*Още един член в семейството: Ема Бънтън и Джейд Джоунс, снимани през март, очакват второто си детенце

След като получи поздравителни съобщения от звездните си приятели, в това число и Денис Ван Оутен, Фърн Котън и Холи Уилоуби, Ема каза: „Искрено ви благодаря за всички прекрасни съобщения! Обичам да поддържам връзка с всички вас и да ви държа в течение на нещата!”

Миналата година, тя сподели, че иска да прекара няколко години с Бю преди да има друго дете.

Тя каза: „Очаквам с нетърпение да имам още дечица, но все още не, защото сега искам да отделя цялото си време на Бю.”

„Важно е да се насладиш на всеки един миг, а не веднага да се втурваш към следващата точка в списъка, защото лично аз, доста дълго, смятах, че няма да мога да имам деца.”

„Когато бях на 25 лекарите установиха, че имам ендометриоза (състояние, което може да възпрепятства зачеването). Това ме изплаши ужасно много.”



*Майка и дете: Ема и бебчето Бю на сцената в Ню Йорк по време на турнето на Spice Girls през февруари, 2008


Бънтън и Джоунс, които бяха част от групата от 90-те Damage, започнаха да се срещат преди 11 години, а след това заживяха заедно в Хертфордшир.

Докато двойката очаква с нетърпение разрастването на семейството си, Бънтън настоява, че те не бързат да се женят.

Минала година пред Mail тя сподели:

„Засега сватбата не е в плановете ни, ние дори не говорим за нея. Заедно сме от 10 години и сме наистина близки: двамата заедно се грижим за детето си, вместо да прибягваме до услугите на бавачка, така че в повечето случаи сме заедно 24/7.”



*В Twitter: Бившата спайска разкри, че очаква второ дете в Twitter страницата си

„Искрено мога да кажа, че сме наистина щастливи, така че не се нуждаем от подпис.”

Само след няколко месеца след раждането на Бю, Бънтън отиде на турне със Spice Girls, като дори на няколко от концертите си в Ню Йорк тя излезе на сцената с малката си радост на ръце.

През последните години, Бънтън насочи вниманието си от музика към телевизия. По-рано тази година тя беше съдия в шоуто "Dancing on Ice", а също така води свое собствено радио шоу по Heart FM.



*Бившата поп звезда: Бънтън с останалите от Spice Girls на сцена в Лондон преди три години

Снимкa (водеща): Getty Images/ Guliver