search icon

Звездите

IT специалисти нищят песен на Гергана

Авторитетният блог за технологични новини TechCrunch обръща специално внимание на българската поп фолк певица Гергана

Авторитетният блог за технологични новини TechCrunch обръща специално внимание на българската поп фолк певица Гергана.

Причината обаче не е нейната визия - платиненорусите коси и пищни форми, а най-новата песен на изпълнителката за социалната мрежа "Фейсбук".

Авторите на TechCrunch се питат "Какво съзида Зукърбърг" (What hath Zuckerberg wrought) и препоръчват на потребителите да гледат "секси клипа".

"Спомняте ли си, когато евтинките и кичозни чуждестранни видеоклипове се снимаха в дискотеките? Е, сега се случват във "Фейсбук", коментират още в началото от TechCrunch.



Авторите цитират избрани фрази от музикалната история, която описват като "гореща петъчна нощ на сърфиране във "Фейсбук":

"Във "Фейсбук" нощ и ден ти търсиш контакт с мен".
"На снимката готин си - на живо такъв ли си?".
"Харесваш ми профила, но там съм излъгала".

Култовата фраза "Егати фейса", която певицата възкликва трудно може да бъде така цветущо и правилно преведена на английски.

Авторите на публикацията отбелязват, че Гергана си е кръстила песента просто "Фейсбук" и че съвсем без никаква ирония разказва за флирта между двама колеги в мрежата, които най-накрая се срещат на живо и разбират, че са те.

Ако бях изпълнителният директор на "Фейсбук", щях да си взема един ден отпуск и да се насладя на постижението си, препоръчват на Марк Зукърбърг от TechCrunch.

Източник: blife.bg

Свързани новини