search icon

Съдби

Евгени Минчев: На сценаристите на Слави им го вкарах без вазелин

"Веднъж сънувах, че чукам орехи. Изпотроших си ръцете…"

Евгени Минчев фон Бул минава под венчилото до края на годината с наследничката на автомобилния гигант “Бентли” – лейди Била Кокрън.

Двамата се сгодиха пред най-близките си приятели на партито за откриването на новия дом на светския пиар в столичния квартал „Манастирски ливади”.

В малките часове на нощта, след като се бяха почерпили с по няколко питиета, Евгени паднал на колене пред английската аристократка и й поискал ръката. Тя му отвърнала: „Yes”.

Какъв жених си взима лейди Била, ще научите от неговото най-интимно и откровено интервю.

- Медийният факт, че си сгоден за лейди Била Кокрън, е поредният твой пиар, или наистина ще официализирате с реален брак отношенията си?
- Аз нямам много общо с изказването на лейди Била по отношение на нашия годеж. Тя има много лични вещи в моя пентхауз, но това все още не означава нищо. Аз също имам два чифта гащи у тях. Имаме чудесно приятелство, познати сме като двойка във висшите кръгове в Лондон. Всичко останало е една добра идея.

*Била Кокрън (Д)

- Но ти все още си популярен, добре изглеждащ и заможен ерген с разкрепостено поведение и разбирания, до когото, предполагам, се домогват много кандидати. Правиш ли все още „кастинги” за място в сърцето и съответно в леглото си, или главните герои вече са разпределени окончателно?
- Както в моя бизнес, така и в личните си отношения, аз никога не търся и не предлагам пръв. Моето сърце винаги е отворено и любопитно за интересни хора и отговаря на следното: „Харесвам жени с минало и мъже с бъдеще”.

- Знам, че са те наранявали някои сексуални намеци по твой адрес, а скоро и сценаристите на Слави се опитаха да се държат неуважително и обидно в твое присъствие, когато беше гост в предаването. Как си обясняваш поведението им?
- О, те са много мили, но им трябва време да се ориентират сексуално и интелектуално. Представете си колко е трудно да си в екип от мъже - това прилича на казарма, в която не се изключва мъжете да имат ласки помежду си. Така и при сценаристите… Освен това те може би си въобразяват, че като имат телевизионно време и медийна власт, могат да се разпореждат според мярата си. Преди мен облизаха дупето на Стефан Данаилов, но пък аз им го вкарах без вазелин.

- Самият Слави често разказва неуважителни вицове и си позволява директни нападки по твой адрес. Да не би да има скрити секс-мераци по отношение на твоята личност?
- Не намирате ли, че Слави е асексуален?! Мъж с толкова медиен и телесен потенциал, така прокламиращ семейните и национални ценности, да не е семеен и да няма поколение…

- Като ценител и познавач на човешката природа как би оценил и анализирал в сексуално отношение Слави Трифонов?
- Може би е по-добре да правите секс с кресло, отколкото с него. На мен никога не ми е минавало през ум да остана насаме с него, дори насила.

*Евгени в Шоуто на Слави

- В личен план си заявявал себе си като един умерен мъж. Как определяш най-изявените си качества и предимства в сексуално отношение?
- Много съм спонтанен и мога да правя секс дори в леглото. Но предпочитам да го правя на места, на които хората обикновено не се сещат. Понякога съм верен, понякога въртя няколко души на пръста си.

- Споделял си ми, че си доста мързелив в леглото, но предвид твоята енергия, която непрестанно демонстрираш, това ми се вижда доста невероятно?
- Не съм споделял такова нещо. Наистина съм доста енергичен и рядко заспивам преди акта. /смях а’ла Евгени Минчев – б. а./ Харесвам да бъда сексуален падишах, да бъда обслужван, да ме обгрижват и дори да получа турско кафе след акта.

- Заявявал си също, че обичаш да имитираш оргазъм. Толкова ли малко неща биха те довели до сексуално „освобождаване” вече и кои са по-точно?
- При мъжа няма как да се симулира оргазъм, там всичко може да се пипне или глътне.

- Първата истинска споделена любов на Евгени Минчев?
- Тази любов протече като песен за „Евровизия”. Беше хубава песен, но не беше оценена от самия изпълнител...

- Разбивали ли са ти сърцето до степен на депресивност и отказване от сексуални контакти за дълъг период?
- Не-е-е! Разделите само ме мотивират да вървя напред. Депресиите се удавят в един здрав сън и здраво чукане с непознати. Да откажа хайвера заради една лоша партида? - Никога!

- Всe пак, имал ли си дълги периоди на сексуален аскетизъм без физически допир и защо?
- Случвало ми се е преди доста време във Военното училище, в което учех.

- Търсел ли си утеха и удовлетворение в безразборни групови конфигурации и при какви случаи?
- Никога не съм участвал в групов секс.

- Най-перверзната сексуална фантазия или еротичен твой сън?
- Веднъж сънувах, че чукам орехи. Изпотроших си ръцете…

- Какъв е твоят „чуждестранен” опит в интимен план?
- Оказа се, че в Лондон имам огромен успех. Харесват ме всички и ако не бях толкова скромен, може би щях да се похваля на една-две страници. Зад граница хората уважават интересните мъже и гледат да са близо до тях или да са част от компанията им.

- Най-внушителното мъжко достойнство на кого принадлежи според твоите богати наблюдения?
- Има толкова изкуствени, но не знам кой точно си ги е купил…

- Фолкпевецът Ерик бил проучил от Интернет, че G-точката на един мъж била на няколко сантиметра от ануса. Какви са твоите изследвания по въпроса?
- Ами, той Ерик ги разбира повече тези неща.

- А твоята специална ерогенна зона, която те „кара да умиргаш”, както се пее в една емблематична песен на „Каналето”?
- Моята най-ерогенна зона е портмонето. Когато там има, сексът е по` така.

- Предпочитаната ти секс-манипулация, твоя запазена марка?
- Най-добрата манипулация е да не отидеш на среща. Но манипулациите се прилагат от онези, които няма какво друго да предложат.

- Би ли правил публично секс пред камерите на някое риалити шоу и на каква цена?
- Това е невъзможно! Хиляди хора ще бъдат комплексирани до живот, но пък много ще си кажат –виж ти, имало и по-малки от моя.

- Ако си въдворен за две години в затвор, подобно на Оскар Уайлд, кое е първото нещо, което ще предприемеш след излизането ти на свобода?
- Първо ще намина през съдията. Трябва да е бил голям педал, за да ме хвърли в затвора. После ще напиша книга, ще направя милиони и пак ще правя глупости.

- Ако някой ти предложи 1 милиард евро, при условие че си заточен за цял живот на самотен остров без никакви живи същества, без никакъв секс, но с всички други епикурейски удоволствия, ще приемеш ли?
- За какво да приемам нещо, което и без това вече имам, или поне почти...

Вижте видео:

Евгени Минчев се кара със сценаристите на Слави

Снимки: Bulphoto

Интервю: Светлана Терзиева – СЕСИЛ

Свързани новини