search icon

Любопитно

Албена Денкова: Отърсих се от негативните емоции, радвам се на бременността

Бившата фигуристка ще роди детето си от Максим Стависки през февруари

Бившата фигуристка Албена Денкова ще роди детето си от Максим Стависки през февруари следващата година. Това разкри самата тя в сутрешния блок на bTV.

"Не си правя планове за бъдещето, защото се научих, че каквито и планове да правиш, Господ разполага, а човек предполага. В момента някак подсъзнателно, като че ли, се отърсих от доста негативни емоции и задръжки, които имах през последните години.

Общо взето съм по-спокойна, радвам на бременността и гледам да съм в полза на бъдещото си дете. Чакам го през февруари", обясни Албена Денкова.

*Албена и Максим

Тя коментира и обвиненията към половинката й Максим Стависки за липса на интерес към блъсната от него Мануела Горсова.

"Мисля, че доста много се изговори и написа и дори на хората малко им омръзна. Мога само да кажа, че това по-скоро се дължи на възпитанието, на моя морал, на начина, по който аз възприемам нещата, които се случиха с нас. Не толкова на отношение отстрани от хората, защото никога, наистина, дори Максим не е срещал откровен укор, откровено лошо отношение, независимо в кой период от последните три години и половина.

В България като че ли хората не обичат много открито да си казват мнението. По-скоро им е по-лесно, когато са анонимни, така че може би и това ме е притеснявало – какво мислят, а не как го изразяват", призна двукратната световна шампионка.

Снимка(водеща): сп. Story

Свързани новини