search icon

Любопитно

Тони Стораро представи нова версия на хита "Милионерче"

Парчето вече няколко месеца разтърсва клубовете из цяла България

Над 600 гости на звездния The Cotton Club аплодираха бурно гост звездата Тони Стораро, който в сряда вечер представи предпремиерно своята нова версия на мегахита “Милионерче”.

Парчето, което вече няколко месеца разтърсва клубовете из цяла България, и кара всички да скачат на крака, е записано от Големия Тони в напълно нов вариант, и както самия той сподели, ще се завърти официално в родния ефир от следващата седмица.

Изпълнителят на „Отличен 6”, „7 пъти” и „2-3-4”, вдигна във въздуха Студентски град с двучасовия си концерт, който стотиците гости със сигурност ще помнят дълго.



Заведението едва побра всички желаещи да разкършат снага в ритъма на Човека-глас и неговите емблематични „За една жена", „Грешница", „Ти от Рая ли дойде" „Уникат", „Смело завърти".



Хита на годината “Милионерче”, който успя да детронира от първото място най-големия си конкурент “Палатка”, звуча в новата версия на Тони Стораро през цялата нощ, а публиката искаше всеки път още и още.



Стораро имаше и още една изненада за гостите, като покани на сцената своята близка приятелка и колежка – фолк-легендата Юлия Бикова.



Хитовата изпълнителка, нашумяла с култовите парчета от края на 90-те “Докторе” (Хапче за лъжа) и “Пий ти, пий”, стъпи отново на българска сцена след 10 години отсъствие.



Изпълнителката, която отдавна живее и работи извън границите на България, се е завърнала за кратка почивка в родината и бе сред гостите на своя приятел Тони.



Певицата вдигна на крака публиката с най-големите си хитове и пожела на Тони още 100 години успех като този досега.

Чуйте:

Тони Стораро - Милионерче

Свързани новини