search icon

Любопитно

Камелия помага на МВР с клип

Фолк дивата Камелия ще се включи в кампанията на МВР за подпомагане на децата на загиналите полицаи

Фолк дивата Камелия ще се включи в кампанията на МВР за подпомагане на децата на загиналите полицаи.

Вчера бе заснет благотворителният клип за коледната кампания на вътрешното министерство, чийто основен медиен партньор е в. "Стандарт".

В лентата участие ще вземат водещата на предаването "На 4 очи" по Нова телевизия Цветанка Ризова, Спас Кьосев от новините на Канал 1, Константин Лунгов от предаването "5400" по ТВ7, фолк певицата Камелия и "Мис България 2000" Магдалина Вълчанова.

Този път в клипа ще се разказват животът на дечицата, чиито родители са загинали при изпълнение на служебния си дълг във вътрешното ведомство.

Вицепремиерът Цветан Цветанов ще бъде сниман в мебелна къща "Явор". Режисьор на клипа е Атанас Аретов, а продуцент на кампанията - Боян Томов.

Само преди месец в рамките на благотворителната кампания 160-те сираци на МВР получиха чисто нови лаптопи от "Технополис" като подарък за първия учебен ден.

Всеки, който иска да помогне на децата на загиналите полицаи, може да го направи с обаждане на телефон 090051866 за фиксирани мрежи или с sms на кратък номер 1866 за всички мобилни оператори. Цената за обаждане или SMS е 1,20 с ДДС.

Свързани новини