search icon

Звездите

Анджелина Джоли ще може да снима филма си

Очаква се босненските власти да издадат в понеделник ново разрешение за снимане на филм на екипа на Анджелина Джоли

Очаква се босненските власти да издадат в понеделник ново разрешение за снимане на филм на екипа на Анджелина Джоли, след като през седмицата оттеглиха първоначалното разрешение, предизвиквайки протести в страната. Това заяви босненският изпълнителен съпродуцент Един Саркич.

Обещаха ми в министерството на културата, че разрешението за снимане ще се издаде в понеделник, каза Саркич, уточнявайки, че смята веднага да поднови подготвителните работи. Ще разполагам с двадесетина дни, за да определя двадесетина места за снимки и смятам, че това ще е възможно, добави той, цитиран от БГНЕС.

Министерството на културата на Мюсюлманско-хърватската федерация – една от двете общности на Босна - анулира в сряда разрешението да снима филм в Босна на американската актриса Анджелина Джоли, която сама ще го режисира и няма да изпълнява роля.

Снимките за филма – любовна история между сърбин и мюсюлманка в началото на Босненската война (1992-95) и влиянието на конфликта върху тяхната връзка – започнаха през октомври в Унгария и се очаква да продължат в средата на ноември в Босна. Министерството на културата поиска от съпродуцента да му предаде сценария на филма, преди да издаде ново разрешително

Свързани новини