search icon

Любопитно

Coca- Cola оплю Уейн Рууни

Уейн Рууни, който наскоро нашумя повече с креватните си изпълнения отколкото с постиженията си на зеления терен ще понесе нов удар върху себе си

Английската футболна суперзвезда Уейн Рууни, който наскоро нашумя повече с креватните си изпълнения отколкото с постиженията си на зеления терен ще понесе нов удар върху себе си, но този път не от противников играч.

Гигантите от Coca-Cola замислят да прекратят договорните си отношения с 24- годишния прелюбодеец от Манчестър Юнайтед, заклеймявайки го и обиждайки го пред цял свят с думите, че е "отвратителен тип".

Мениджърите на компанията за безалкохолни напитки нарекли така Уейн, заради това, че не се е посвенил да преспи с няколко проститутки, докато жена му е била бременна с първото им отроче. Образът на футболиста, който печели по 600 000 паунда годишно като рекламно лице на Coca- Cola, щеше да се появи върху кутийките на Coke Zero. Тази идея беше част от мултимилионна рекламна кампания, която да върви до 2011 г.

Босовете от Америка категорично пожелали едностранно прекратяване на договора и всички рекламни и спонсорски отношения с Уейн Рууни, защото се притеснявали, че това ще повлия зле на семейния имидж на Coca- Cola.

Свързани новини