search icon

Звездите

Антонина с екстравагантна визия на промоцията на новия си албум

Изпълнителката на "Съни мюзик" се разплака от щастие на извънземната промоция на първия си албум

Екстравагантната изпълнителка на “Съни мюзик” Антонина се разплака от щастие на извънземната промоция на първия си албум “Дали си струва”.

“Частните дизайнери” на певицата Жана Кошева и Иван Панайотов я бяха барнали в модерния напоследък “Лейди Гага стил”, пише trud.bg.

Антонина провокира с килната грамофонна плоча, през която стърчеше перчемът й, хибрид между шапка и шнола и с рокля, обвита в спираловидни обръчи. Съзвездие изпълнители от същия жанр уважиха колежката си в клуб “Найт флайт”.

Представител на конкурентите от “Пайнер” бе само Константин, с когото изпълнителката имаше любовна аферa, преди той да се хвана със сегашната си съпруга Надя. Но двамата са останали приятели. Коцето бе в компанията на братовчедка си Лияна. Там бяха Софи Маринова, Ерик и дузина фолк гърли. Само Теодора се бе усамотила в сепаре, далеч от еуфорията.

Промоцията бе разделена в четири части с ефектна хореография във въздуха. Две танцьорки взривиха публиката с акробатични умения. Комплимент от певицата към всички присъстващи беше и стихосбирката й.

Снимки: signal.bg

Свързани новини