search icon

Звездите

Рики Мартин: Горд съм, че съм различен

В края на март един латино мачо, призна, че споделя ласките си не със знойни дами, а с мъже

В края на март един латино мачо, призна, че споделя ласките си не със знойни дами, а с мъже. Докато в клиповете си сластно поливаше манекенки с разтопен восък, вкъщи делял постелята с приятел.

Години около личността му се шумеше със съмнителен знак и често таблоидите спекулираха с ориентацията му, но той никога не беше говорил за личния си живот.

Две години след като се родиха близнаците му и малко след като реши да пише биографична книга, Мартин ненадейно се изповяда в личния си сайт.

"Горд съм да призная, че съм един щастлив хомосексуалист. Благословен съм да бъда такъв, какъвто съм. Много хора ми казваха, че не е важно и не си заслужава и че всичко, за което съм работил толкова много години, ще рухне, както и че мнозина по света не са готови да приемат истината за мен, реалността, в която живея, и какъв съм по природа. Тъй като това са много близки до мен хора, аз реших да продължа живота си, без да споделям. Тогава си позволих да бъда обзет от страх и несигурност.

Ако днес някой ме попита "Рики, от какво се страхуваш?", бих отговорил: от кръвта, която тече по улиците на страните, в които има войни... от заробването на деца, от тероризма... от цинизма на хората, които имат власт, от лошото интерпретиране на вярата. А страх от истината за мен? Въобще нямам такъв. Точно обратното, тя ме изпълва със сила и кураж. А това е точно нещото, от което се нуждая сега, след като съм баща на две красиви момченца, които са изпълнени със светлина и които ме учат на нови неща всеки ден."

Свързани новини