search icon

Звездите

Анелия снима песента посветена на Данона

"Сега като се прибера в България първото нещо, което ще направя е да се обадя на екипа, с който ще направя клип на най-новата ми песен "Раздялата", разкрива Анелия

"Сега като се прибера в България първото нещо, което ще направя е да се обадя на екипа, с който ще направя клип на най-новата ми песен "Раздялата", разкрива Анелия.

"Решила съм да работя с Ники Нанков. Вече имам идеи относно това как ще изглеждам в клипа си. Мисля с една идея да променя стайлинга", допълни още изпълнителката.

За другото си ново парче - "Не търси вината", което изтече преди седмица в Мрежата, Анелия споделя: "Искам да кажа, че "Не търси вината" е песен, която ще влезе в новия ми албум, но не трябваше да изтича, защото това не е финалният вариант. Не е смесена още".

В обширно интервю за Signal.bg певицата разказа и как се чувства в САЩ:

"Сякаш съм във филм, защото се отделих от нормалния си начин на живот, от динамиката, от стреса. Дойдох на едно много непознато място и съм като едно дете, което иска да види и да пипне всичко. Тук е много различно и наистина съм изумена от всичко, което видях. Чувствам се много хубаво, но след седмица ще се прибирам. Вече ми е много мъчно за дъщеря ми" - разказва Анелия и продължава "Много съм заредена, защото тук имам един нов модел на живот. Не е както в България. Няма го този стрес, че имам да върша много неща. Тук си почивам през повечето време, спортувам, отделно правя неща, които не ме изморяват толкова много".

Анелия се радва на голям интерес от нашенците и концертите са много посещавани.

"Има много посещаемост, има много голям интерес, даже в някои градове искаха да повторим концерта, но аз нямам физическата възможност. Феновете ще видят как са протекли концертите. Имаме снимков материал, който ще предоставим за нашите почитатели" - казва звездата.

Източник: Signal.bg

Свързани новини