search icon

Звездите

Времето провалило снимките на новия клип на Гергана

Певицата представи песента "Facebook" на промоцията на Цветелина Янева

Гергана представи песента "Facebook" на промоцията на Цветелина Янева.

Малко преди да изпее пред публика новото си парче изпълнителката сподели пред Signal.bg:

"Трябваше да снимам клип в понеделник, обаче заради времето отпаднаха снимките. Песента "Facebook" сега ще излезе. Преди малко пък ми дадоха новата песен, Биолчев ми я направи. Говоря с една нова текстописка, надявам се да се получи хубав текст. Обаче аз винаги казвам нещата предварително и те никога не се получават, за това по-добре да замълча".

Върху няколко различни текста за песента е умувала певицата, докато накрая решила, че темата за социалната мрежа е най-актуална и ще предизвика интереса на феновете, които сърфират в Мрежата.

"Песента "Facebook" е на Пламен - Змея. За първи път работя с него. Текстът е на Мариета Ангелова. В Signal искам да ú се извиня за това, че направо я бях побъркала. Имах четири различни текста и накрая се спрях на facebook. Бяхме седнали в едно заведение с една моя приятелка и темата беше за facebook-а, защото явно хората са се побъркали с това. Аз вече влизам във facebook много рядко. В телевизионен ефир първо ще се завърти live от промоцията" - разказва Гергана.

Вижте видео:

Източник: signal.bg

Свързани новини