search icon

Top stories

Брус Уилис с перука от кайма гони Лейди Гага (ВИДЕО)

Брус Уилис взе на подбив Лейди Гага, след като се появи с перука от сурово месо във „Вечерното шоу" на Дейвид Летърман

Брус Уилис взе на подбив Лейди Гага, след като се появи с перука от сурово месо във „Вечерното шоу" на Дейвид Летърман.

„Вдъхнови ме тази луда жена, знаете много добре как се казва. Аз съм голям почитател на Лейди Гага", заяви Брус Уилис.

Актьорът дори извади сол, черен пипер и прибори, и овкуси тупето на главата си, след което предложи на Летърман да го пробва. Водещият се престраши и дегустира, а после отиде зад кулисите, защото явно му бе дошло в повече.

Брус Уилис всъщност бе гост в предаването, за да представи новия си филм Red, който ще се появи през ноември 2010 г. Шегата на Брус Уилис не беше единствената по адрес на скандалната поп-изпълнителка, която беше подиграна от много свои колеги от бранша, след като се появи с рокля от сурово месо.

Кейт Уолш, актрисата от сериала „Анатомията на Грей", се появи публично с рокля от суши.

Ексцентричната певица Лейди Гага реши да запази роклята си от сурово месо, която носеше по време на годишни видеомузикални награди на MTV за 2010 г. "Роклята ще премине през специален процес на изсушаване, който ще я съхрани във времето", заяви дизайнерът, без да уточнява мястото, където ще се пази тя. Според други участници в гала церемонията по раздаването на наградите, Лейди Гага започнала да мирише доста неприятно.

От Международната асоциация за защита на правата на животните ПЕТА пък заявиха, че фарсът на звездата може да повлияе върху продажбата на албумите й.

Свързани новини