search icon

Любопитно

Уейн Рууни лази в краката на жена си

Скандалният футболист Уейн Рууни бил готов на всичко, за да оправи отношенията със съпругата си Колийн, след като на бял свят излезе новината, че й е кръшкал с две проститутки

Скандалният футболист Уейн Рууни бил готов на всичко, за да оправи отношенията със съпругата си Колийн, след като на бял свят излезе новината, че й е кръшкал с две проститутки.

Спортистът не само че публично си посипа главата с пепел, а и заведе законната си половинка на втори меден месец в Прага. "Уейн буквално пълзи в краката й, изпълнява и най-малката й прищявка и я глези като принцеса. Старае се с всички сили да й се реваншира за унижението, на което подложи нея и семейството й. Двамата решиха да оставят сина си при нейните родители, за да могат да бъдат сами и да си спомнят защо се обичат", твърдят негови близки.

Явно усилията на Уейн Рууни дават резултат - фотографи щракнали него и Колийн докато двамата се разхождали из чешката столица. "Тя изглеждаше щастлива, дори се усмихна и ни помаха. Виждал съм физиономията й на снимките й от летището в Лондон и мога с ръка на сърцето да кажа, че сега изглежда съвсем различен човек", разказал един от папараците.

Източник: Bliasak.bg

Свързани новини