search icon

Любопитно

Скандално: Билет за кино и пуканки само за 2,90 лв

Само днес, в събота и в неделя билет за който и да е филм, по което и да е време, в салоните на „Cineplex“ + малки пуканки ще струват по-малко от цената на самите пуканки

Само днес, в събота и в неделя билет за който и да е филм, по което и да е време, в салоните на „Cineplex“ в мол Сити Център София и малки пуканки ще струват по-малко от цената на самите пуканки.

Вместо за 12 лв всеки може да гледа избрания от него филм само за 2,90 лв

Единственото, което трябва да направите е да посетите сайта

Как работи той? Принципът на работа на сайта е следният: всекидневно в него се публикуват предложения със солидна отстъпка, която варира от 50% до 90%. Дневните оферти стават валидни, ако се запишат достатъчно потребители преди изтичането на определения срок. При записани достатъчно потребители от сайта обработват заявката ви за плащане, а вие получавате ваучер за използване на офертата в електронна си поща на следващия работен ден.

Ако по някаква причина за дадена оферта няма записан необходимия брой хора, всички заявки за плащане по тази оферта се отменят. Никой не дължи нищо, а офертата отпада.

В конкретният случай, за да отидете да гледа избрания от него филм почитателят на седмото изкуство ще трябва да го размени предварително на касата на киносалоните с билет за предпочитаната прожекция. Единственото, което няма да може да гледа са специалните прожекции, предпремиерите и 3D филмите. За сметка на това ваучерите ще могат да се ползват до 31.12.2010 г.