search icon

Любопитно

Кали ще изиграе Доня Анна на рожденият си ден!

След като Кали направи своя дебют на театралната сцена през месец май, сега тя оново ще има възможност да се изяви в това амплоа

След като Кали направи своя дебют на театралната сцена през месец май в “Дон Жуан, или изповедта на един стар женкар”, под режисурата на Йонко Цонев, сега тя оново ще има възможност да се изяви в това амплоа на 2 октомври, когато започва втория театрален сезон на постановката.

Идеята за участието на певицата в пиесата идва от Славчо Пеев, с когото тя се запознава по време на снимките за телевизионното предаване “Това го знае всяко хлапе”.

Големият български актьор веднага забелязва изявения артистичен талант на Кали и я кани да изиграе ролята на Доня Анна - отдавна починалата любима на вече остарелия Дон Жуан.

Певицата има няколко появявания на сцената, по време на които изпълнява композиции по музика на Юри Ступел и адаптирани на български текстове на Шели.

“Театралната сцена носи една магия, която е неописуема”, споделя Кали. Премиерата на втория сезон на “Дон Жуан, или изповедта на един стар женкар” на сцената на театър “Сълза и смях” на 2 октомври ще съвпадне и с още едно важно събитие - рождения ден на певицата.

Засега тя все още не е решила как точно да отбележи празника, но пък със сигурност това ще бъде първия рожден ден, който посреща на голямата сцена. Наред с професионалните си ангажименти, Кали е в трескава подготовка и за началото на новия семестър в Софийския университет, където учи Философия.

Само преди няколко дни започна новата учебна година за Георги, по-големия син на певицата, който тази година вече е четвъртокласник, а по-малкия - Марк - вече ходи на ясла. Кали споделя, че Жоро е ученик и в “Британика”, където усилено изучава английски език, с идеята след 7-ми клас да замине да учи в Англия.

Свързани новини