search icon

Звездите

Никол Кидман се изпоти при представянето на новия си филм

Актрисата се почувствала много незащитена и нервна като прохождащ продуцент, при представянето на новия си филм “Заешка дупка“

Никол Кидман се почувствала много незащитена и много нервна като прохождащ продуцент, при представянето на новия си филм “Заешка дупка“ ("Rabbit Hole") на голям филмов фестивал, заяви самата тя.

Актрисата, която спечели наградата на Академията през 2002 за образа на английската писателка от началото на 20-ти век Вирджиния Уулф в “Часовете“, буквално се изпоти по време на пресконференцията на кинофестивала в Торонто, пише БГНЕС.

“Причината да нося това сако е, че се потя под него и не мога да го сваля, защото ризата показва това“, призна Кидман.

“Чувствам се много уязвима, много нервна“, допълни тя.

“Това е съвсем различна игра, защото е толкова лично когато си във филм, но не отговаряш за него. Аз отговарям за този филм, така че това е голям товар. Радвам се, че го направихме“.

"Rabbit Hole" е по спечелилата “Пулицър“ едноименна пиеса на Дейвид Линдзи-Абеър и разказва за двойка, страдаща по загубено дете след инцидент, в който виновникът е избягал с автомобила си.

Аарон Екхарт, прочут с ролите си в “Черният рицар“ (2008) и "Thank You for Smoking" (2005) участва заедно с Кидман във филма с режисьор Джон Камерън Мичъл.

*Аарон Екхарт и Никол Кидман по време на пресконференцията на кинофестивала в Торонто

Вижте сцени от филма:

Свързани новини