search icon

Звездите

Валя възхвалява българския мъж в новото си парче

Част от новата й песен се появи в Мрежата

Част от новата песен на Валя се появи в Мрежата.

Парчето е по музика на Драган Теневски, аранжимент на Огнян Тодоров и текст на Свобода Даскалова, пише signal.bg.

Обявеното заглавие "Зодия плейбой" най-вероятно ще остане непроменено.

"Исках да направя песен - ода за българския мъж, защото ми писна, буквално ми писна, да чувам колко са добри чужденците. Всички сравняват мъжете и те трябва да бъдат едва ли не като Брад Пит, като холивудските звезди. Казах си: "Добре, българските мъже да не би да изглеждат по-зле или са по-некадърни".

"Реших да се обърна към Свобода Даскалова, защото тя е правила много мои хитове, като "Не се променяй", и смятах, че именно тя ще може да развие тази тема - да възхвалим българския мъж - любовник, за това се пее и в плейбой".

"Песента е под заглавието "Знам", но когато моя PR пусна рефрен в Интернет, за да се запознаят почитателите ми какво правя в момента, мой голям почитател, който се оказа журналист, с който си пиша във Facebook редовно, измисли заглавие на песента - "Зодия плейбой", след което започнаха да ми се обаждат журналисти, започнаха да ме питат вярно ли е, че има такава песен. Бях озадачена, защото наистина се пее за плейбой, но няма такова заглавие. Много ми хареса. Говорих с това момче във Facebook и го попитах дали има нещо против ако така кръстя песента, да си остане "Знам", а в кавички или в скоби да има второ заглавие - "Зодия плейбой", тъй като мен ме грабва това заглавие. Той се зарадва и каза, че за него е чест, че той е измислил заглавието. Така ще остане сигурно, харесва ми" - разказва певицата.

Съвсем скоро ще бъде решено дали одата за българския мъж ще може да гледаме и на видео. Валя съобщи, че работи успоредно и по друг музикален проект.

"Имам и друга песен, която подготвям. Тя също е много динамична и ще бъде много добра. Двоумя се на коя песен да заложа. Знаем всички, че инвестицията в един клип е сериозна работа, затова не мога да се впускам в първата песен, която виждам. Ако наистина феновете одобряват, ще направя клип, разбира се. Сигурно до месец, живот и здраве, ще има клип задължително" - казва Валя.

Чуйте парчето:

Свързани новини