search icon

Top stories

60 000 помагат на Роби да се уплаши до смърт

Роби Уилямс забрави стиховете от втория куплет на емблематичната си песен Feel по време на живо изпълнение пред 60 000 души

Роби Уилямс забрави стиховете от втория куплет на емблематичната си песен Feel по време на живо изпълнение пред 60 000 души на благотворителния концерт Hope for Heroes, който се проведе на стадион "Туикънхем" край Лондон.

Целта на събитието беше да се съберат средства в помощ на британските войници, съобщи „Дейли Мейл".

Макар да му се наложи да хвърли един бърз поглед на текста, тълпата продължи да пее мегахита и върна любимеца си обратно в ритъма на парчето за броени секунди, а накрая аплодира както обикновено - шумно и продължително.

Щом се върна обратно пред публиката си, той каза „Уплаших се до смърт, благодаря ви!", какъвто е и първият стих, който певецът забрави - I scare myself to death.../That's why I keep on running/Before I've arrived/I can see myself coming.

Феновете посрещнали гафа много благосклонно, даже след концерта похвалили Роби в Twitter колко добре се е измъкнал от ситуацията.

За първи път от 15 години Роби покани на сцената Гари Барлоу от Take That, с когото изпяха новата си съвместна песен Shame. Тя ще влезе в новия албум на Уилямс In and Out of Consciousness, който се очаква да излезе през октомври.

Свързани новини