search icon

Звездите

Камелия с нов клип

До дни ще излезне новото видео на певицата към песента “Изпий ме цялата”

До дни ще излезе новото видео на певицата към песента “Изпий ме цялата”. Петък вечер Камелия успя да “попука по шевовете” столично заведение, видяха от Blife.

Дали заради раздухания скандал с порно снимките на изпълнителката, или защото прави едно от най-яките партита в гилдията, но Камелия успя да събере на едно място огромен брой хора. Собствениците на заведението в центъра на столицата са възхитени от нея и се заричат често да правят късни партита с огън момичето.

Докато пееше пред събралата се тълпа, Камелия заяви, че съвсем скоро всички нейни фенове ще могат да се насладят на новия й видеоклип.

Певицата не пожела да издаде подробности около лентата, но загатна, че ще е нещо щуро, точно в неин стил. Можем да издадем, че в клипа на "Изпий ме цялата" изпълнителката отново ще е с ботуши, приличащи на тези от годишнината на фирма Пайнер. На тях тя ще изглежда пораснала с около 30 см или ще я видим висока повече от 2 метра.

На вечерната си изява тя показа перфектна физическа и емоционална форма. Певицата сподели, че е сменила фитнес треньора си и новият не й дава почивка.

В профила си в социалната мрежа Facebook изпълнителката е обещала на почитателите си, че най-скоро време ще им покаже снимки от очаквания клип. Очаква се до дни екипът да успее да монтира видеото и то да е на екран.

Свързани новини