search icon

Любопитно

Коцето репетира за сватбата

Надя, приятелката на фолк идола Константин, избра сватбена рокля на топ дизайнерката София Борисова

Надя, приятелката на фолк идола Константин, избра сватбена рокля на топ дизайнерката София Борисова. Звездната двойка вдига тежка сватба на 17-ти септември в Пловдив. Още преди да се познава с Коцето тя е фенка на тоалетите на родната модистка.

Певецът пък се знае със София повече от 10 години и още преди време, когато правила тоалетите на неговия балет, той се зарекъл, че тя ще изработи роклята на бъдещата му жена.

Сватбения тоалет на Надя е от последната колекция на Romantika Fashion - Luxus. Роклята е в цвят слонова кост, а материята е естествена коприна. На кръста на синеоката хубавица ще грее колан с 100 камъка Сваровски.



"Надя бързо избра роклята си. Тя беше гледала последното ми ревю и имаше готова визия за това, което иска. Коцето също одобри избора й и сподели, че бъдещата му жена изглежда като истинска принцеса“, разказа Софи по време на пробите на булката.
 


По време на последната проба специален гост в шоурума на Romantika Fashion бе и тъщата на Коцето, която пък избра подаръците за гостите, които ще се раздават на сватбеното им тържество. ТВ "Планета" вече снима филм за Коцето и Надя, който ще покаже на феновете подготовката за една от светските сватби на годината.
 


След Вихра, която блестеше в сватбена рокля на модната къща, Надя е поредната клиентка, която избра да носи тоалет на българската дизайнерка. В края на октомври на София Борисова й предстои да облече още една ВИП-булка, за която тепърва ще се шуми в медийното пространство.

Свързани новини