search icon

Любопитно

Берба, ти си като Пикасо!

Димитър Бербатов върви по стъпките на легендарния Ерик Кантона. Българският нападател пренася на платното всеки значителен момент от живота на "Червените дяволи"

Димитър Бербатов върви по стъпките на легендарния Ерик Кантона. Българският нападател, както и "лудият французин", пренася на платното всеки значителен момент от живота на "Червените дяволи", съобщи БТА.

Димитър Бербатов вече спечели признанието на съотборниците с няколко много сполучливи карикатури на Уейн Руни, Неманя Видич и Дарън Флетчър. Все още обаче не се е осмелил да нарисува мениджъра сър Алекс Фъргюсън.

"Футболът е като изкуството. Каквото и да видя, мога да го нарисувам. Направих няколко карикатури на моите приятели Уейн, Вида и Флеч. Много се смяхме над тези карикатури. Мисля, че и на потърпевшите им хареса", обяснява с усмивка бившият капитан и голмайстор рекордьор на българския национален отбор по футбол.

А "Червените дяволи" от "Олд Трафорд" вече наричат българския нападател Пикасо. Пикасо е признат за най-добрия художник на планетата Земя през последните 100 години, както и за най-скъпия и за най-крадения.

Източник: "Стандарт"