search icon

Звездите

Сандра Бълок се сби с бившия си мъж

Знаменитостите били заплашени от полицията, че при повторен безподобен скандал на публично място ще бъдат незабавно арестувани

Случайна среща между двама бивши съпрузи понякога може да се превърне в невиждан екшън. В това се убедиха посетители на магазин в щата Тексас, където в момента живеят Сандра Бълок и ексвъзлюбеният й Джеси Джеймс.

Когато двете знаменитости се засекли, докато пазаруват, разигралата се случка накарала останалите клиенти на магазина да онемеят. След като почти се сблъскали, Сандра и Джеси първоначално се опитали да се разминат безмълвно. Актрисата само просъскала, че е крайно време Джеймс да престане да й се мярка пред погледа. "По-добре си занеси задника обратно в Лос Анджелис и продължавай да се правиш на звезда", казала тя.

Експоловинката на актрисата не издържал и посегнал да я шамароса. Сандра реагирала бързо и избегнала удара. В яда си обаче Джеймс замахнал и съборил няколко консерви от щандовете.

В това време красавицата неочаквано го ритнала в слабините и дори го замерила с чантата си. В този момент се намесил персоналът на магазина, който успял да разтърве озверелите бивши съпрузи. Олелията била спряна само до входа, защото отвън двамата продължили да си вадят кирливите ризи.

Сандра дори захвърлила домат по Джеси, с който успяла да го уцели. Абсолютно извън кожата си от публичното унижение, мотористът й изкрещял, че е стара и безсърдечна кучка, която след "Оскара" си се смята за незаменима. Хванал я за косата и изкрещял, че не струва нищо.

След повторна намеса на служители спокойствието било възстановено. Знаменитостите били заплашени от полицията, че при повторен безподобен скандал на публично място ще бъдат незабавно арестувани.