search icon

Звездите

Цветелина Янева прави промоция на албума си в София

"Дълго се колебаех къде да е промоцията, но вече е решено - Sin City в София" - съобщи Янева.

Цветелина Янева се завърна от почивка в чужбина, а тези дни с родителите си се порадва на приятна ваканция във Велинград.

Заредена с нови сили и хъс за срещи с публиката, младата певица обещава на феновете си интересна есен. В интервю за Signal.bg тя споделя:

"Сега ми предстои нова песен, на която аз възлагам надежди. Дуетната песен с Ionut Cercel, която снимаме на 5-ти септември". Режисьор на видеото ще е отново Николай Нанков, а снимките ще бъдат в България.

"Мисля, че ще се приеме добре и се надявам това да е следващият ми хит, защото песента е много хубава. Ще я пусна на 20-ти септември." - уточни Цветелина Янева.

Съвсем скоро предстои да излезе дългоочакваният първи албум с поп-фолк песни, насрочена е дори промоцията на CD-то. "На 5 октомври правя промоция на албума ми. Искам песента да се завърти 10-15 дена преди това. Дълго се колебаех къде да е промоцията, но вече е решено - Sin City в София" - съобщи Янева.

Тя е изключително доволна от успеха, който има песента "За контакти". Макар че беше чисто ново парче в репертоара ú, Цвети включи "За контакти" в микса си за турнето, а публиката я прие наравно с доказаните песни. "Мислех, че "Момичето за всичко" ще е най-силната ми песен, обаче се оказа, че "За контакти" мина абсолютно всички мои песни, дори се нареди до големите хитове. Доколкото ме информират, за лятото е една от най-поръчваните песни" - споделя певицата.

След доброто си представяне на турнето, Цветелина Янева признава, че се чувства по-уверена, но е пестелива на големи похвали към себе си. "Е още е рано, не искам да казвам нищо. Не мога все още да кажа, че съм се наредила до големите артисти. Те имат много по-голям стаж от мен. Едно турне и един хит не правят човек голям артист. Имам още време" - откровена е тя.

Голяма радост за Янева са многобройните покани за клубни участия.

"Искам да се похваля, че до такава степен ме търсят хора от дискотеки, че си позволих и да върна участия" - изтъква певицата и обяснява, че през септември месец ще има доста срещи с публиката в клубовете.

Свързани новини