search icon

Съдби

Джена пред HotNews - за любовта и кариерата...

"Искам да имам до себе си някой, който да се грижи за мен, давайки ми нужното внимание", сподели поп-фолк певицата Джена.

Предоставяме ви едно много искрено интервю на поп-фолк певицата Джена...

- Как си? Как се чувстваш след турнето?

- Това лято беше много емоционално и съм страшно щастлива поради факта, че имаше турне тази година и, че "Пайнер" и "Дерби" успяха да направят такова мащабно събитие, което за нас изпълнителите е кулминацията на лятото. Аз работих под пълна пара, но съм изключително щастлива от това, което се случи и което изживях. Доволна съм от турнето и от представянето си. След като то приключи, продължавам с работата и участията, но пък септември-октомври е период, през който почивката си идва от само себе си за няколко дни, така че всичко по реда си.

Между другото на последния концерт в Благоевград ми беше много мъчно, че турнето свършва и ми си искаше да има поне още един-два концерта.

- Значи това лято не си почивала?

- За жалост не. Успях само 2 пъти да пипна морето и то за много малко. Това лято не можах да го усетя като лято, но след няколко седмици ще отделя време за почивка.

- Как минава един твой ден, къде живееш в момента?

- Вече повече от 6 години живея в София. Обичам София, познавам София, радвам се на всичко в София. Знам, че за един млад човек бъдещето и реализацията са най-добри, когато е в София. Просто в столицата имаш всичко и колкото и да е различен един човек тук винаги успява да намери своята среда и своите любими местенца. Обичам София, особено Витоша и хубавите места там.

Как минава един мой ден? Различно... Като цяло лягам рано сутринта. Обичайно шофирам сама, което ме държи постоянно с будно съзнание. Спя малко, ставам на обяд. Лятото ме е поизморило и си признавам, че понякога си поспивам и до привечер. Сега съм се заела с новите ми песни. Търся свободно време, за да отида и да ги запиша. Слушам много музика и работя върху нещата, които мисля да направя.

- Кажи нещо повече за новите песни...

- Едната песен е много нашумял кавър. Другата я правим заедно със Спас Лазаров и Лора. Искам да се получат много хубави песни. Задължително ще снимам видеоклип на едно от парчетата.

- А защо остави без видеоклип песента "Не знаеш коя съм"?

- Мислила съм по този въпрос. Малко ме е яд, че тази песен и "Такива като теб" нямат клипове, но няма как да се клипират всички песни. Според мен не е много добре всеки месец да се бълва нов клип. Това означава на човек съвсем да не му остава време за сън. Така се случи, но пък песните заслужено получиха своите адмирации.

- Мислиш ли за дует с твоя колежка?

- В момента ще заложа на самостоятелни проекти, но мисля за съвместни проекти. Те винаги са предизвиквали интерес. Въпрос на време е да се съберем с някой колега или колежка. За мен обаче е важно човекът, с който ще правим нещо съвместно да е пеещ.

- А мислите ли за трети дует с Илиян?

- Радвам се, че се затвърдихме като добър дует. Не сме говорили за нова песен. Доколкото знам в момента и той залага на самостоятелните си проекти.

- Сестра ти има ли амбиции да стане певица?

- Имаше такова желание, но с времето разбра колко трудна работа е това. Тя постоянно пътува с мен, помага ми по мои участия и ме подкрепя. Като видя начина, по който се живее, определено се разубеди.

- Би ли се снимала за еротично списание?

- Защо не? Женската красота трябва да бъде показвана. Жените сме създадени да радваме с красотата и присъствието си. Ако не е нещо вулгарно и крайно бих се снимала с удоволствие. Скоро отправиха такова предложение към мен, но имах доста работа и нещата се разминаха. Не ми е някаква цел да се снимам по списания, амплоато не ми е това.

- Сблъскваш ли се с човешката злоба или се стараеш да игнорираш негативите?

- Не може да няма отрицателни неща, но гледам да не им обръщам внимание. Моето положително държание и това, че съм добре настроена към хората връща добрина и към самата мен. Нямам време за хорска злоба и негативни неща. И аз се ядосвам за разни неща, и на мен ми е трудно в някои моменти, но това е нормално.

- За какво най-често мечтаеш?

- Аз съм един абсолютен мечтател! Имам много мечти и много цели. Винаги искам и повече, и повече... Мечтите ми обаче са коренно различни. Знам, че ще успея да ги реализирам, защото съм много амбициозна. С времето се научих да бъда и много търпелива.

- А амбиция ли ти е да станеш "Певица на годината"?

- Няма изпълнителка, която не иска да бъде "Певица на годината". Но като чели повече ми се иска просто да бъда изпълнител, който да е актуален и харесван, който да не е натрапван и да омръзне бързо. Не искам да съм на сцена само няколко години. Станеш ли "Певица на годината", самото натрапване, че ти си най-добрата омръзва на хората. Това не ми е цел номер 1. Каквото се случи - това. Определено не е нещото към което най-много се стремя. По-скоро искам винаги да съм на летните турнета,  да бъда от най-актуалните изпълнители в десетката. За мое щастие успявам да го правя. Определено не си взимам и почивки, защото работата ни не е толкова хард, за да се оплакваме от нея. Щастлива съм като жена и като човек.

- Какъв трябва да бъде мъжът до теб и имаш ли такъв до себе си?

- Иска ми се мъжът до мен да бъде много горещ. Аз харесвам мургави, страстни мъже, които да са интелигентни, със стил на обличане и с подход. Искам да имам до себе си някой, който да се грижи за мен, давайки ми нужното внимание. Не обичам да говоря за личния си живот и ще запазя в тайна дали има мъж до мен.

- Има ли приятелство между колежките в жанра? Коя от тях чувстваш най-близка?

- Аз съм в много добри отношения с моите колеги. Чак приятелски отношения е трудно да се поддържат, защото всички спазват някаква дистанция. Искало ми се е да имам наистина някоя приятелка между колежките и винаги се държа добре, но явно професията не го позволява. В добри отношения съм с Галена, Преслава, Мария, Цветелина Янева, Траяна, а също и с мъжете от фирмата.... Като цяло се разбирам с всички.

- Пожелай нещо на читателите в HotNews.bg...

- Нека хората да намират своето душевно спокойствие и вътрешен мир. Нека да бъдат по-спокойни, по-усмихнати и по-щастливи. Като се събудят сутрин да си казват: "Жив съм, здрав съм", защото винаги има и по-лошо от това, което в момента чувстваш. Нека гледаме по-позитивно на нещата. Нека живеем по-здравословно и не живеем ден за ден. На всички ни е трудно, всеки има проблеми и всеки си мисли, че на него му е най-трудно, но трябва да се гледа на нещата по-живо. Повече разходки сред природата и повече спокойствие в самите нас и нещата ще вървят.