search icon

Звездите

Вторият албум на Кати Пери очарова критиката в САЩ

Певицата очарова критиката с втория си албум, пълен с провокиращи поп-парчета, силни денс-ритми и много "gurl-talk"

Певицата Кати Пери очарова критиката в САЩ с втория си албум, пълен с провокиращи поп-парчета, силни денс-ритми и много "gurl-talk".

25-годишната певица , смятана за еднодневка заради песента, която я изпрати на върха – "I Kissed a Girl" (2008), издаде 12 нови песни в "Teenage Dream", включително летният хитов сингъл "California Gurls, пише БГНЕС.

Албумът, чиято опаковка мирише на захарен памук, е със снимка на Пери, която лежи гола на розов облак.

В него се включват текстове за секса, любовта, младостта и връзките и се очаква да излезе в Европа и по света следващата седмица.

Списание Rolling Stone му даде 3 от 5 звезди, като заяви, че е на километри пред дебютния й диск "One of the Boys" и добави, че е изключително подходящ за партита "като тези, които Гуен Стефани издаваше редовно".

Склонността на Пери да бъде провокативна среща тежка конкуренция в лицето на лейди Гага, и нищо в албума й “не може да се сравнява с най-добрите хитове на Мадона“, сурово е в оценката си сп. USA Today.

Видеото за "California Gurls" показва рапъра Снуп Дог и оскъдно облечената Пери, в лилаво и ярко синьо, която си проправя път през страната на бонбоните, докато ближе сладолед.

Вижте още:

Гола насред морските вълни!
Кати Пери направи моминско парти

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver