search icon

Любопитно

"Мисис България” Мариана Маринова скочи срещу Жени Калканджиева

Едрогърдата блондинка нарече пълна лъжа твърденията на Жени Калканджиева, че конкурсите за красота у нас са нагласени от начало до край.

Едрогърдата блондинка Мариана Маринова, която засне предизвикателна фотосесия за българското издание на световноизвестното списание PENTHOUSE, нарече пълна лъжа твърденията на шефката на “Визаж” Жени Калканджиева, че конкурсите за красота у нас са прекалено много и че са нагласени от начало до край.

Тя не може да се съгласи също с казаното от Калканджиева, че 97 на сто от фирмите, които правят кастинги за манекени, продават момичетата като проститутки, пише blitz.bg.

Напоследък Мариана смело атакува Венецуела – страната, която “произвежда” най-много победителки на конкурса “Мис Свят”.

Според очевидци мъжете в тази латиноамериканска страна буквално са откачили по нея. Там блондинката се е захванала със сериозен бизнес с конкурси за красота.

У нас тя организира два пъти горещия конкурс “Мис Силикон” и смята да продължи с регистрирането на надпревари за красота и в чужбина. Зад граница русата дама е неотлъчно с приятеля си Руслан.

Предизвикателното поведение на Мариана на светски купони и пикантните й намеци за сексуални закачки с жени разгорещиха още повече мъжете от столичния хайлайф.

“Не съм правила секс с жена”, контрира нападките на злите езици блондинката, която е в центъра на всяка светско парти в България. Но въпреки това тя сериозно се замисля дали да не направи някой ден еротична сесия с красива дама, която да внесе още повече тръпка в кадрите.

Свързани новини