search icon

Любопитно

Фен се обясни в любов на "Комиците"

Щастлив фен се разкрещя с пълно гърло в Летния театър на Пловдив: "Българите обичат "Комиците"."

Щастлив фен се разкрещя с пълно гърло в Летния театър на Пловдив: "Българите обичат "Комиците"."

Екшънът стана по време на шоуто на трупата преди вечер. Въпреки че бяха пуснати и билети за правостоящи, все пак много хора в Града под тепетата не успяха да гледат любимците си заради ограничения капацитет на театъра. Същото се случи и в препълнената зала на Сандански, откъдето тръгна най-смешното турне в държавата.

Кръстю Лафазанов в ролята си на Матра Архатова предизвика взрив от смях от страна на женската аудитория по време на своя монолог на сцената. А присъствието и на кмета на Пловдив Славчо Атанасов стана повод за нови импровизации и шеги. Градоначалникът се оказа човек с огромно чувство за хумор и се смя от сърце на двучасовото шоу.

Любомир Нейков и компания се кефят максимално от срещите си на живо по време на турнето. А това им помага да не чувстват умора, въпреки че спят не повече от 5 часа на нощ, за да репетират, пътуват и изнасят концерти.

Днес тайфата пристигна в Бургас, където довечера и утре вечер ще се вихри на сцената на Летния театър. След това трупата потегля за Стара Загора за два спектакъла на 22 и 23 август. Следва Варна - в Летния театър на 25 и 26, стадиона в Каварна - на 27. Финалът ще бъде в Летния театър на Русе на 29 и 30 август. Билети за тези градове все още може да се намерят на касите на Булсатком.