search icon

Любопитно

Диетата на Жизел Бюндхен

Тайната на страхотната фигура на Жизел Бюндхен веднага след раждането е, че на практика до последния момент тя не спира да спортува

Спазвала ли е постродилна диета Жизел Бюндхен? А похапвала ли е любимите чийзбургери по време на бременността? Трябвало ли е Жизел Бюндхен да прибегне до строга диета, за да си върне перфектните мерки?

Жизел Бюндхен роди сина си Бенджамин в края на декември миналата година. Тя предпочете раждането у дома, за да усети цялата трансформация от бременността в даването на живот, като дълго се подготвяше за това с медитационни техники.

Тайната на страхотната фигура на Жизел Бюндхен веднага след раждането е, че на практика до последния момент тя не спира да спортува: „Тренирах кунг фу 2 седмици преди раждането на Бенджамин и правех йога по три пъти седмично. По време на цялата бременност се хранех здравословно, тренирах и медитирах.“. Това същата Жизел ли е, която не спираше да яде чийзбургери, докато разхождаше безупречното си тяло по модния подиум? Да, но вече не е само супермодел, а и силна, самоуверена млада майка.

Жизел Бюндхен качва едва 14 кг по време на бременността, защото избира здравословната алтернатива с балансирано хранене и повишена физическа активност, пред това да се превърна в „кошче за хранителни боклуци“, докато износва бъдещото си дете.

Всъщност постродилна диета на Жизел Бюндхен на практика не съществува. Супермоделът избира по-доброто решение и резултатите са налице – никакви стрии, никакъв целулит. Разбира се, не е за пренебрегване и добрата „мускулна памет“, която й помага да влезе бързо във форма след раждането. По време на цялата бременност на Жизел Бюндхен не й се налага да носи дрехи за бременни. Просто избира облекла, които са по-широки около корема.

Как се справя Жизел Бюндхен с майчинството? „Не спя много. Това е уморително, но тези специални моменти не са за изпускане и им се наслаждавам максимално. Посвещавам дните си напълно на моя син.“

Свързани новини