search icon

Любопитно

Галена - модна икона във фолк средите

Най-нашумялата фолк певица Галена не пести пари, за да изглежда винаги впечатляващо и да изумява със своите дрехи.

Най-нашумялата фолк певица Галена не пести пари, за да изглежда винаги впечатляващо и да изумява със своите дрехи. Последната й покупка са екстравагантните й обувки, последен писък на модата, с които се появи чаровницата на последното си участие.

Впечатляващите чепици са марка Expose и струват само 1935 лв. Въпреки всичко Галена е много практична и е избрала модел, който подхожда на различни тоалети и това прави обувките й мултифункционални.

Гласовитата мадама, която рязко вдигна своята класа и е постоянно в устата на хората, след като се залюби с Галин, вече може да се смята и за модна икона във фолк средите. Освен че успява да съчетава грижите на майка, с тези на певица, която няма седмица, в която да не е на участие, Галена всеки път е интересна заради тоалетите.

Тя не крие, че се доверява на стилиста Добри за визията си, който винаги намира най-добрата комбинация, за да провокира феновете на певицата. Певицата неотдавна призна, че обича хубавите и скъпи дрехи.

Изпълнителката на "Тихо ми пази" смени цвета на косата си от черен през червеникаво меден, докато стигне до русо. Така и отиде в отбора на блондинките. С новата си визия е все по-харесвана и взривява всички фенове по площадите и стадионите на националното турне на "Планета".