search icon

Любопитно

Кейт Мос стана конфитюр от сливи

Кейт Мос създава собствена марка конфитюри, като се надява да ги продава във Великобритания.

Кейт Мос създава собствена марка конфитюри, като се надява да ги продава във Великобритания. Манекенката е усъвършенствала рецептите си за сладка в провинциалното си имение в Котсуолдс, където получила богата реколта от сливи, съобщи британския таблоид „Сън".

"Кейт купи скъпа техника, защото винаги е искала да създаде собствен конфитюр. Тя има толкова много плод на земята си, че искаше да го използва. Всичко започна като хоби, но Кейт го взема много по-насериозно и получи възторжена подкрепа от приятели и семейство. Тя се надява, че конфитюрът й от сливи ще стане хит", разкрива близък до Мос източник.

Кейт е получила помощ и от седемгодишната си дъщеря Лила Грейс, за да направи конфитюра. Малката се заинтересувала от процеса по производството му.

След положителните отзиви от семейството и приятелите си 36-годишната моделка изпратила мостри от продукта, наречен "Сладкото от сливи на Кейт", на някои от звездните си приятели. Сред тях е и Саймън Кауъл. Тя поискала съвет от бизнесмена милиардер сър Филип Грийн как да пласира конфитюра в супермаркетите.

Свързани новини