search icon

Интимно

Ива Атанасова търси Miss Bad Girl 2010

Ива Атанасова три месеца подготвя истински спектакъл, който ще се взриви под мотото "Докоснете се до мечтите им!" с конкурса Miss Bad Girl 2010.

За първи път в България се организира конкурса МИС BAD GIRL 2010. Идеята е на тв водеща Ива Атанасова, която от три месеца подготвя истински спектакъл със специална сцена и декори. Общо десет момичета ще дефилират в три тура в Planet Bar на Свети Влас, където ще се събере светския и бизнес елит на България.

Мотото на конкурса е: Докоснете се до мечтите им!

Участничките ще влизат в определени роли. Те ще бъдат оценявани от звездно жури, сред което блестят имената на тв водещи Елена Станулова и Петя Григорова, топмодела и собственик на хотел Мида Гери Дончева, плеймейтката Златка Димитрова, най-популярните мъже модели Али Алиев и Диан Христов, тв зевзек Боби Турбото и Румънеца и Енчев.

Красавиците ще се опитат да впечатлят жури и публика със своето артистично присъствие, сексапил и оригинално присъствие на сцената. Идеята е, че и лошите момичета имат своите мечти и място в живота на силните мъже. Съорганизатор на конкурса е популярния столичен бохем Жоро Френски.


Специалната хореография на шоуто ще бъде подготвена от балет МАГИЯ, а поп-певицата Ан Джи ще изпълни хитовете си посветени на лошите момичета.

Водещи на събитието ще са Ива Атанасова и Вили Казасян- племенник на известния български композитор. Двамата обещават още куп изненади на Марина Диневи, където ще се състои самата надпревара на 14 август от 23,30ч.