search icon

Любопитно

Годжи влюбен до уши в балерина

Упорито се говори, че балерината от “Магаданс” Станислава Лефтерова е новата щастлива избраница на Човека оркестър Георги Милчев-Годжи.

Упорито се говори, че балерината от “Магаданс” Станислава Лефтерова е новата щастлива избраница на Човека оркестър Георги Милчев-Годжи.

Даже се твърди, че той май се канел да зададе любимия на всяко момиче въпрос. Подробностите от пейзажа на първия му брак с Даниела, от която има двама синове, отдавна са позабравени.

Шоуменът казва за първи път "да" почти тийнейджър. Когато излиза от казармата, има вече 4-месечен син Цветомил. Четири години след него се появява и Волен. Днес по-големият, който е вече на 20 години, твърдо е поел по пътя на баща си, а малкият си пада повече по литературата и писането.

Според запознати Станислава се разбирала идеално със синовете на басиста на "Ку-ку бенд" може би защото възрастта им е приблизителна, което явно не го притеснява.

В малкото интервюта, които дава, Годжи рядко говори за любовта и жените. Но винаги е бил категоричен в едно - разбирателството и балансът в мераците трябва да са на първо място. Двамата трябва да се усещат, да разбират кой от какво има нужда.

Милчев носи короната на изтънчен любовник, но въпреки славата си е труднодостъпен и не се доверява лесно, както сам си признава. Бяга от болката като изплашено дете и не би се върнал никога при предала го жена.