search icon

Любопитно

Лияна не би простила изневяра на Благо

Лияна казала на любимия си, че ако някога разбере, че проявява дори малък интерес към друга жена, няма да се кара - просто ще си отиде.

Фолк изпълнителката Лияна откровено разказа пред списание "Story" за връзката си с футболиста Благой Георгиев. В изповедта си звездата на "Sunny music" споделя, че изпитва смразяващ страх от бившата си половинка - кюрдът Махмуд. Притеснението й е, както за собствения й живот, така и за живота на Благо.

В момента Лияна живее заедно с дъщеря си в дома на именития футболист в чеченската столица Грозни. "Ще живеем там, където налагат обстоятелствата. Където е той, там ще съм и аз. А където съм аз, там ще е и детето ми", споделя притеснената фолкаджийка пред "Story".

Въпреки голямата любов, която изпитва към Благой Георгиев, изпълнителката е категорична, че не би му простила изневяра. Казала е на любимия си, че ако някога разбере, че проявява дори малък интерес към друга жена, няма да се кара - просто ще си отиде.

"Аз, както и той, си сложихме главите на пангара и рискувахме всичко заради тази любов - според мен е глупаво дори да говорим за изневери", приключва певицата тази тема.