search icon

Любопитно

Богаташка щерка разкара Ники Михайлов

Около Ники се вдигна нова пaтaрдия, след като на страниците на жълт вестник излязоха негови папарашки снимки с ново гадже.

Хотелиерската наследница Александра Арабаджиева натири вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Около Ники се вдигна нова пaтaрдия, след като на страниците на жълт вестник излязоха негови папарашки снимки с ново гадже.

Той кръшка на щерката на Ветко Арабаджиева - Алекс, с прохождаща манекенка. Михайлов сваля упорито мадамата от няколко седмици. Александра разбрала за забежката от вестника и побесняла. Според сигурни източници тя е разкарала сина на Боби Михайлов по телефона.

Междувременно сайтът Под тепето съобщава, че ферарито, с което бръмчи Ники Михайлов, се води на пловдивчанин. Червеният звяр е прехвърлен на името на бившия футболист Ангел Кьосев, който е един от най-добрите приятели на Ники. Кьосев е сред известните вносители на скъпи автомобили в Пловдив и продава лимузини само на богаташи. Говори се, че ферарито е било регистрирано в КАТ под тепетата в края на миналата седмица. Близки до Михайлов подчертават, че скъпата италианска играчка си е негова, въпреки че се води на друг. Николай се страхувал ферарито да нe ядоса Михайлов-старши, който и без това се дразни от изцепките на наследника си.

Източник: