search icon

Любопитно

Хю Хефнър: плейбой, активист и революционер...

"Обърках се, как е възможно да работи за Господ и за Дявола едновременно?”, каза Джени Маккарти.

Сексуалната разкрепостеност на Хю Хефнър промени историята на Съединените щати и света за последните 50 години. Най-новият документален филм за създателя на "Плейбой” показва Хефнътр в светлината на активист и революционер в едно общество, на път да стане модерно.

"И преди са правили документални филми за мен, но този ме заинтригува особено, защото показва мисията на мъжа зад плейбоя” - така Хю Хефнър описва новият филм: "Хю Хефнър: плейбой, активист и революционер".

"Исках да разкажа историята от ъгъл, който хората не са виждали. Хю е и три неща едновременно. Той промени Америка и света сексуално, но и социално, културно, по много други начини”, каза авторът на филма Бриджит Берман.

"Обърках се, как е възможно да работи за Господ и за Дявола едновременно?”, каза Джени Маккарти.

"Схавщането, че "Плейбой" експлоатира жените е политическо. Истината е, че това е празник на сексуалността и момичетата от нашите страници печелят повече от своята красота, отколкото ние. За нас остава душевната наслада, но не забравяйте, че хората купуват списанието и заради публикациите. Този филм ми припомни за моят роля в обществото за последните 50 години”, каза плейбойът.

Филмът за Хефнър разказва историята на един мъж, който скандализира обществото, разбивайки табуто. Зад красивите момичета от кориците обаче, се крият идеи и виждания, направили света по-модерен и освободен. Мечтата на Мартин Лутър Кинг е била мечта и на Хефнър, споделя известният плейбой.

Документалната лента ще се появи на голям екран в Съединените щати до края на седмицата.

Свързани новини