search icon

Любопитно

Виктория Бекъм с пета корица за Vogue

Виктория Бекъм е едната половинка от най-прочутата двойка в света и заради това не е изненадващо, когато тя се появява на кориците на списанията.

Виктория Бекъм е едната половинка от най-прочутата двойка в света и заради това не е изненадващо, когато тя се появява на кориците на списанията.

Този път обаче 36-годишната звезда надскочи самата себе си, след като Vogue за пети път я избра за свое лице.

Съпругата на английския полузащитник Дейвид Бекъм позира пред обектива с ултра секси черна рокличка и на високи токчета за турското издание на "модната библия".

Фотосесията е заснета от Елен вон Унверт - една от най-известните фотографки на еротична тематика в света.



Преди това Виктория се е появявала на кориците на британската, германската, индийската и руската версия на списанието. През 1998 година тя изгря и в американския Vogue заедно с бившите си колежки от "Спайс Гърлс", които по онова време бяха във вихъра на славата си. През 2003 година г-жа Бекъм отново грейна на корицата на списанието в САЩ заедно със съпруга си. Тя обаче все още няма самостоятелна изява за престижното американско издание.



На страниците на юлския брой на турския Vogue Виктория Бекъм демонстрира своята изтънчена женственост в серия от снимки по бельо, с бански костюми и рокли, голяма част от които са нейно лично дело. "Вече се чувствам по-спокойна и уверена в себе си. За един дизайнер първата колекция винаги е най-трудна, но аз смятам, че се справих доста добре", коментира Виктория



В момента красивата британка е в разгара на организирането на собственото си модно шоу. Тя ще представи облеклата от своята нова колекция по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември.

източник: