search icon

Любопитно

Пенелопе Крус и пластични операции - никога!

Пенелопе Крус не се безпокои, че с годините външният й вид ще се промени

Пенелопе Крус не се безпокои, че с годините външният й вид ще се промени, съобщи Контактмюзик. Тя приема, че остаряването е неизбежно и уверява, че никога няма да крие годините си.

36-годишната актриса не желае да мине под скалпела, за да продължи да изглежда млада. Тя се вдъхновява от разбиранията на своите баби за напредналата възраст.

"Никога не съм лъгала относно възрастта си", заявява Пенелопе. "Възхищавам се от актриси като София Лорен и Одри Хепбърн, които не са се борили срещу остаряването, а са го приемали като даденост.

Имах близки контакти с бабите си - те доживяха до дълбока старост и винаги са били красиви за мен. Те обичаха живота и това се виждаше на лицата им. Разбира се, с годините лицето и тялото ми ще се променят, но това не ме притеснява.

Хубаво е да остарееш", допълва Крус, която наскоро се омъжи за испанския актьор Хавиер Бардем. Преди броени дни стана ясно, че красавицата очаква първото си дете.

Пенелопе настоява, че нейните близки не желаят тя да промени външния си вид. "Хората, които ме обичат, ме харесват такава каквато съм", отбелязва актрисата. "Те ме обичат заради смесицата от неща, които карат един човек да обича друг. Тези неща няма да изчезнат, когато навърша 40, 60 или 80 години."

Свързани новини