search icon

Любопитно

Как поддържа форма Ива Екимова

"Вече 10 години съм във фитнес залата. Извън нея ме привличат колоездачните обиколки сред природата, кънките на откритите ледени пързалки" - споделя Ива Екимова

"Вече 10 години съм във фитнес залата. Извън нея ме привличат колоездачните обиколки сред природата, кънките на откритите ледени пързалки" - споделя Ива Екимова в интервю за "Монитор".

Ива Екимова има силното желание да се научи да кара ски, за да е приятна компания на дъщеря си Дара.

"Дълбоко вярвам, че красотата е много повече духовна категория, отколкото част от материалния и дори т.нар. светски живот. Доброта, любовта, състраданието няма как да предизвикат „грозни” бръчки по лицето. Изправени сме на прага на пределно време, когато вероятно няма да разполагаме с толкова леснодостъпни удобства и материални блага. Тогава ще е необходимо да се уповаваме на духа и ако не сме подготвени за изпитания, красотата и светският комформизъм няма да са ни от полза. В това като част от възпитанието на човека се опитвам да убедя Дара", казва пиарката.

За режима си на хранене вдовицата на Дими от Сленг добавя: "Не спазвам диета. Просто избягвам храните, с които метаболизмът се справя по-трудно. Не мога без шоколад наистина и се опитвам да му устоявам, колкото и трудно да е това."

Свързани новини