search icon

Любопитно

Кристиано Роналдо заряза сина си, за да събира тен

Ролята на родител е доста непозната за Кристиано Роналдо. По тази причина за сина му се грижат майка му и сестра му, а той купонясва на плажа.

Футболистът Кристиано Роналдо хвърли феновете си в смут, след като призна в страницата си във facebook, че е станал баща, пише "Блясък".

Причината за объркването е фактът, че играчът си има сериозна приятелка, която обаче не е майка на сина му. Малкият се роди през юни, а жената, благодарение на която бебето се появи на бял свят, беше неизвестна.

В медиите дълго време се носеха всякакви слухове за това коя е майката на момченцето. Според едни тя е американка, която Кристиано забил по време на миналогодишната си сексваканция, която изкара в Страната на неограничените възможности. Другата клюка беше, че мамчето е сурогатна и е получила 10 милиона долара, за да износи мъника.

Първата версия се оказа и истинската - американска сервитьорка, която Кристиано срещнал в Лос Анджелист. След като набързо успял да я омае, двамата преспали. А когато мадамата разбрала, че е бременна, се свързала с агента на играча. Кристиано се съгласил да си направи ДНК тест, който потвърдил, че той е бащата.

Ролята на родител обаче е доста непозната за португалеца. По тази причина за сина му се грижат майка му и сестра му. Наскоро цялата група заминала за испански остров, където да прекарат почивката си. Но, докато бабата и лелята на бебока се грижели за него, Кристиано Роналдо се забавлявал с приятелите си на палубата на луксозна яхта. Явно вместо да сменя памперси и да храни сина си, играчът предпочита да събира тен.

Свързани новини