search icon

Звездите

Скандални телефонни разговори между Мел Гибсън и Оксана

В интернет се появиха телефонни разговори с неговата доскорошна приятелка - рускинята Оксана Григориева.

Мел Гибсън отново е в центъра на скандал. След като преди години разбуни духовете с филма си "Страстите Христови", а наскоро си навлече гнева на евреите с антисемитски изказвания, сега Мел Гибсън е в още по-големи неприятности.

В интернет се появиха телефонни разговори с неговата доскорошна приятелка - рускинята Оксана Григориева. Двамата имат 8-месечно момиченце Лусия, съобщи bTV. В записите се чува Гибсън да крещи обиди и заплахи към Оксана, а тя го обвинява в насилие срещу нея и тяхната дъщеря. В записа Мел Гибсън отправя и заплахи за убийство.

Но историята се заплита още повече след като адвокатът на актьора обвини рускинята в опит за изнудване. Кореспондентът на телевизията в САЩ научил подробности за скандала, който тресе Холивуд вече втора седмица.

От романтичен и с чувство за хумор в "Какво искат жените” до гневен воин в "Смело сърце” и полицай, непризнаващ рисковете, в "Смъртоносно оръжие” – Мел Гибсън е актьорът на драматичните крайности. Сега в тайни записи на телефонни разговори с неговата бивша приятелка, човекът Мел Гибсън изглежда точно толкова краен, колкото и актьорът.

Касетите със записа показват разярен, гневен и опасен Мел Гибсън. Неговата бивша приятелка – рускинята Оксана Григориева е направила записите тайно. В последните дни шест различни разговора се появиха в сайта radaronline.com.

bTV не може да потвърди дали това наистина е гласът на Мел Гибсън, но от неговия екип няма опровержение повече от седмица.

На касетите могат да се чуят расистки обвиненя към Оксана и заплахи. В един от разговорите рускинята твърди, че той е удрял тяхното бебе, което Мел Гибсън не отрича.

Според адвокатите на Оксана, снимка на малката Лусия доказва, че актьорът е посегнал на дъщеря си. Снимката отново се появи в сайта radaronline.com и показва малка раничка на брадичката на детето.

Според съдебните документи, инцидентът е станал при скандал на 6 януари, когато малката е била само на 2 месеца.

Въпреки твърденията на майката, засега съдът не отнема родителските права на Мел Гибсън, които той има наравно с нея. Междувременно властите започнаха разследване, за да установят дали актьорът действително е отправял заплахи за физическа саморазправа или опит за убийство.

В друг запис Гибсън заплашва да запали къщата, в която живее Оксана. Освен със записите, следователите разполагат и с още една снимка, на която се виждат счупените зъби на Оксана Григориева. Тя твърди, че Мел Гибсън я е ударил с юмрук в лицето при скандал в неговата къща в Малибу. Тя има и медицинско свидетелство за сътресение.

Актьорът не е направил публично изявление по темата, но негов адвокат поиска от властите да разследват нещо друго. Според него Оксана се опитала да изнуди Мел Гибсън с касетите. Адвокатът е предоставил на шерифа в Лос Анджелис и доказателства, с които опровергава много от твърденията на Оксана.

Според сайта TMZ.com Гибсън е предложил 15 млн. долара на бившата си приятелка, като споразумение в битката им за тяхната дъщеря. Едно от условията било Оксана да не разкрива записите. Първоначално рускинята се съгласила, но после отказала да подпише официалното споразумение. /БЛИЦ

Свързани новини