search icon

Любопитно

Сиана от "Стъклен дом" показа гадже

Заради младия мъж актрисата Радина Кърджилова отсвири свалячите на къмпинг "Смокиня".

Актрисата Радина Кърджилова (Сиана от сериала „Стъклен дом“), която отмаря на къмпинг „Смокиня“, бе изловена от папараци в компанията на млад мъж.

Заради приятния господин Радина отсвири тотално гларусите, които пърхаха около нея и се опитваха да я свалят с банални реплики от рода на „Имате ли огънче“, пише podtepeto.com.

Щерката на злодея Юлиян Вергов от хитовия сериал “Стъклен дом“ (двамата се видяха само за кратко - Вергов е с караваната си на „Каваците”) почти не се отдели от момъка, който бе по-коментиран дори от самата Радина. Татуирани съкрушени левенти го гледаха лошо, на моменти с явна завист. Той пък видимо се гордееше от звездното внимание на Радина и яростната ревност на всички нейни фенове. Младата актриса не пожела да каже никому кой е мъжът с нея.



Но близостта помежду им бе повече от категорична. Погледнеше ли човека до себе си, Радина разцъфваше в усмивка.

Снимката на актрисата и непознатия младеж слага край на спекулациите ,че Радина се е загаджила с колега от сериала. Първоначално я спрягаха за приятелка на Бойко Кръстанов (Дани от „Стъклен дом“). Имаше и версии, че си е загубила ума по Калин Врачански. Е, това се оказаха само догадки. Едва ли обаче ще се разбере името на мъжа с Радина. Знайно е, че тя пази личното си пространство доста ревниво и се стреми нещата, случващи се там, да са далеч от прожекторите.

Освен от мистериозния тип Радина не се отделяше и от вестника и кръстословицата му, цигарата и задължителната бутилка бира. Тя щъкаше по плажа с шише пиво в ръка и гледаше през стъклата на атрактивните си сини ретроочила .

На 26 юли целият екип на „Стъклен дом” се събира отново в София за старта на новия сезон от сапунката.

Свързани новини